Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi Dikdemir Sokak” Amiral İlkokulu Arkası “ No. 5 de Karamürsel in tanınan ve sevilen Tuncay ve İlknur Çetinbaş çifti tarafından Kuzu Kokoreç ve Çetinbaş Burger Evi hizmete açıldı.

ÜRÜNLER

Kuzu kokoreç, Köfte ekmek, Sucuk Ekmek, Hamburger, Sosisli, Tost ve Halka kokoreç ürünlerinin satışı yapılıyor.

Temizlik, Hijyen, Sosyal Mesafe ve Maske Kuralı Ön Planda

Gazetemize açıklamada bulunan Tuncay ve İlknur Çetinbaş çifti” yeni açtığımız işyerimizde hijyen, temizlik, kalite, sosyal mesafe kuralları ile maskeden kesinlikle taviz vermiyoruz” dedi.

Aile Salonu

Tuncay ve İlknur Çetinbaş çifti” işyerimizde geniş bir aile salonumuz mevcuttur. Bütün aileleri işyerimizde yemek yemeye bekleriz.”

Paket Servis

Kuzu Kokoreç ve Çetinbaş Burger Evinden evlere ve işyerlerine paket servis yapılıyor. Paket servisinden yararlanmak isteyenler için telefon numarası 0.544.8683653

Hizmet Saatleri

Kuzu Kokoreç ve Çetinbaş Burger Evinde haftanın 7 günü sabah 12.00 ile gece 03.00 saatleri arasında halka hizmet veriliyor.

Dezenfekte

Kuzu Kokoreç ve Çetinbaş Burger Evinde müşterilerinin ve çalışanlarının sağlığı için Tomurcuk İlaçlama tarafından sıkça dezenfekte ediliyor.

Herkesi Bekliyoruz

Tuncay ve İlknur Çetinbaş çifti “ Aile ortamı bulacağınız işyerimizdeki birbirinden güzel lezzetleri tatmak için herkesi Kuzu Kokoreç ve Çetinbaş Burger Evine bekliyoruz.” Dedi.

Kuzu Kokoreç ve Çetinbaş Burger Evi İletişim Bilgileri

4 Temmuz Mahallesi Dikdemir Sokak” Amiral İlkokulu Arkası “ No. 5 Karamürsel –KOCAELİ

Paket Servis Telefon Numarası .. 0.544.8683653

Gazetemiz olarak, Karamürsel e Tuncay ve İlknur Çetinbaş çifti tarafından açılan Kuzu Kokoreç ve Çetinbaş Burger Evine hayırlı ve uğurlu olması temennilerimizle bol kazançlar dileriz.

 

 

 

 

 





 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı