Corona virüsü salgınına bağlı olarak hayatını kaybedenlerin sayısı ile ilgili açıklanan bilgiler tekrar tartışma konusu oldu. Sağlık Bakanlığı’nın son bir haftada açıkladığı Covid 19’a bağlı Türkiye genelinde vefat eden kişilerin sayısı günlük olarak 80-90 arasında değişirken, İBB Mezarlıklar Müdürlüğü’ne “bulaşıcı hastalık” kodu ile bildirilen vefat sayısının ise her gün 130’lar civarında olduğu görüldü.

İmamoğlu konuşmasında “İstanbul'da bize sağlık kurumlarından ‘bulaşıcı hastalık’ kodu ile gönderilen vefat sayılarına baktığımızda; son bir haftada Türkiye için açıklanan vefat sayısının en az 50 kadar fazlası sadece İstanbul'da var. Mezarlıklar Müdürlüğü'ne sağlık kuruluşlarından yanlış bilgi geliyorsa bize bildirsinler doğruyu biz de görelim” dedi.

Vatandaşlar “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu nun sadece İstanbul da günlük Covid 19 dan ölenlerin sayısı, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca  tarafından her gün  açıklanan Türkiye Genelindeki Covid 19 dan ölenlerin sayısından fazla ise  vay halimize kandırılıyoruz. Neden Kandırılıyoruz? ,Sağlık Bakanlığı neden doğru sayılar açıklamıyor? Diyorlar.



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı