Karamürsel ilçesinde son haftalarda çok sıkça konuşulan konulardan biriside geçmişte genç sporculara maddi manevi destek veren ve her koşulda sahip çıkan Rahmetli Hacı Mehmet Şahin in isminin Karamürsel Stadına verilmesi dile getiriliyor.

Karamürsel ilçe halkı “ Hacı Mehmet Şahin yaşadığı sürece Karamürselspor un yönetiminde görev aldı. Antrenörlüğünü yaptı. Stadın yapımında maddiyatın dışında emeği ile çalıştı.

 Karamürselspor un yaşaması ve ayakta kalması için evini bile satan, sporculara kamp yapmalarını sağlayan, varını yoğunu ortaya koyan, maddi ve manevi katkıda bulunan Hacı Mehmet Şahin e vefa borcumuzu ödememiz için Karamürsel Stadına isminin verilmesi gerekir.

Bugüne kadar Karamürsel e katkıda bulunan siyasetçi, sporcuların adı sokak, mahalle, okul ve spor tesislerinde nasıl yaşatılıyorsa, Hacı Mehmet Şahin in de ismini yaşatmak için en uygun yer Karamürsel Stadına isminin verilmesidir. Bu konuda Karamürsel Belediyesi ile Belediye Meclis Üyelerinin meclis toplantısında dile getirerek karar almalarını istiyoruz” diyorlar.



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı