İzmit Belediyesi, 6,6 şiddetiyle sarsılan İzmir’de arama kurtarma çalışmalarına destek olması amacıyla ikinci ekibi dün gece yola çıktı.

 İzmit Belediyesi, İzmir’de meydana gelen 6,6 şiddetindeki deprem sonrası tüm imkanlarını seferber ediyor. İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet ve destek ve arama kurtarma ekiplerinin İzmir’e gidişinden saatler sonra ikinci bir ekip depremzedelerin yardımına koştu. Dün gece yola çıkan ekipler, çadır, ısıtıcı, battaniye, maske, kolonya ve dezenfektan başta olmak üzere pek çok yardım İzmir’e ulaştı ve depremzedelere dağıtılmaya başlandı.

 EKİPLER GECE BOYU ÇALIŞTI

 Gece saatlerinde İzmir’e doğru yola çıkan İzmit Belediyesinin tecrübeli ekibi, AFAD ve İzmir Büyükşehir Belediyesi ile birlikte koordineli bir şekilde arama, kurtarma ve sosyal destek çalışmalarını gerçekleştiriyor. İzmir’de enkaz altında yaşam mücadelesi veren canların kurtarılması için çalışmalara destek olan olan ekipler, aralarındaki sosyal destek uzmanları ile depremin psikolojik yaralarını da sarıyor. Deprem gerçeğini en iyi bilen ve deprem sonrası vatandaşlara ihtiyaçları doğrultusunda destek olabilmek için bölgeye stant kuran İzmit Belediyesi ekipleri, gece gündüz demeden depremzedelerin yanında oluyor.

 YARDIMLAR DAĞITILMAYA BAŞLANDI

 İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet ve beraberindeki İzmit Belediyesi ekipleri, İzmir’e ulaşan ikinci yardımın ardından depremin etkisini gösterdiği Bayraklı ve Buca ilçesinde yardım stantlarını kurdu. Su, maske, dezenfektan, kolonya, ısıtıcı, battaniye, bebek bezi gibi en acil yardım maddeleri Bayraklılı ve Bucalı vatandaşlara ilk elden dağıtılmaya başlandı.

 




 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı