DEVA Partisi Karamürsel İlçe Teşkilatının 1.Olağan Genel Kurul toplantısı dün ilçe binasında gerçekleşti.

Kongreye DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç ve Yönetimi, Karamürsel İlçe Başkanı Hayrettin Karacaer  ve yönetimi katıldı.

Kongre öncesi konuşma yapan DEVA Partisi Karamürsel İlçe Başkanı Hayrettin Karacaer “Demokrasi ve Atılım Partisi kısa adı DEVA Partisi tüm Türkiye’de teşkilatlanma ve kongre çalışmaların tüm hızıyla devam ederken, bu çalışmanın Kocaeli, Karamürsel ayağında Karamürsel İlçe Yönetiminin Tanıtım toplantısı ve parti binamızın açılışını 4 Ekim 2020 Tarihinde yaptıktan sonra teşkilatımızın 1. Olağan Kongremizi yapmak üzere burada toplanmış bulunmaktayız.

Türkiye’nin DEVA olmak için Ankara da Genel Başkanımız Sn. Ali Babacan ve Kurucular Kurulu üyeleri, Kocaeli’nin DEVA olmak için İl Başkanım Sn. Adem Koç ve Kurucu İl Yöneticilerimiz ve Şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarımız Karamürsel’e DEVA olacağız.

Bugünlerde Türkiye’de Liyakatin, Özgürlüğün,  Demokrasinin, Hukukun, Dolar’ın askıya alındığı günlerde İnsanlarımızın arayışına DEVA Partisi Kalplerden Kalbe köprü kurarak oluşturduğu yol Türkiye’nin askıya alınan bu değerlerini tekrardan teşkil etmek için tüm donanımlara sahiptir. Türkiye DEVA olmak için duyulması engellenmeye çalışılan yüksek ayak seslerinle geliyor.

Değerli Misafirlerimiz, Birbirinden değerli arkadaşlar cesaretle bira araya gelmiş DEVA Partisinin İlçede temsilcileri olarak Karamürsel’in tüm sorunlarını biliyoruz, ilgileniyoruz, Sokak’ta, Evlerde, oturduğumuz her yerde vatandaşlarımızdan DEVA Partisine olan övgüleri alıyoruz ve bizleri bekleyenlerin olduğunun farkındayız.

Bu sorumlulukla tabi ki yaşadığımız yerlerin sorunlarını dile getirme ve çözüm üreten bir teşkilat olarak Karamürsel siyaset hayatında en kısa sürede hakim bir teşkilat olacağımızdan da hiç şüpheniz olmasın.

İşte Karamürsel’imizin Kocaeli’mizin ve Türkiye’mizin hak ettikleri yaşam seviyesine getirmek için Liyakat sahibi arkadaşlarla, Demokratik bir ortamda hep birlikte çalışmak için tüm Karamürselli hemşerilerimizi DEVA Partisi saflarına davet ediyorum.

Konuşmama son vermeden önce tüm misafirlerimize DEVA Partisi Karamürsel İlçe Teşkilatı 1. Olağan Kongresine teşrif ettiğiniz için teşekkür ediyorum hepinizi saygıyla selamlıyorum. Kongremiz hepimize Hayırlı olsun.” Dedi.

Daha önceden DEVA Partisi Karamürsel İlçe Başkanlığına atanan Hayrettin Karacaer, dün yapılan ilçe kongre sonucu başkan olarak tekrar seçildi.

Hayrettin Karacaer in başkanlığında DEVA Partisi Karamürsel ilçe yeni yönetimi şöyle,

İzzet Harun OK, Serkan VARUP, Samet TETİK, Özge İMAMOĞLU, Nihal SÖNMEZ, Ecem GENÇ, Aysun HARMANCI, Hamza KARADENİZ, Kayhan SERBEST, Gökhan ONAY, Cengizhan KARA, Hasan AYTİN, Cemil TOSUN, Ali Eş yer aldı.

 

 

 





 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı