Karamürsel e güzel hizmetler vermek amacı ile kurulması planlanan ve öncülüğünü Karamürsel Sepetçisi M. Ali Koygun ile İşadamı Semih Konuş un yaptığı Karamürsel Sanayiciler ve İş İnsanları Derneği KASİD kuruluş öncesi 2.toplantısını 06 Ekim 2020 Salı günü “ yarın” akşam İstanbul da gerçekleştirecek.

Karamürsel Sanayiciler ve İş İnsanları Derneği KASİD in kurulmasına öncülük eden Karamürsel Sepetçisi M.Ali Koygun ile İşadamı Semih Konuş tan edindiğimiz bilgilere göre yarın akşam gerçekleştirilecek yemekli toplantıya,

Turusan BAĞCI/NEF Yön.Kur. Üyesi, Coşkun AYDEMİR/Pro ITS A.Ş.Yön. Kur.Bşk., Celal OKTAY/Fastad Genel Müdürü, Hakan YAZICI/Granart Yön. Kur. Bşk.,Celal ÖZEL/Yabeltaş ve Personel A.Ş Yön. Kur. Bşk.,Yıldıray GÖKKAYA/EMY Medya Yön. Kur. Bşk.,Tümay GÖKKAYA/BMT Yapı Yön. Kur. Bşk.,Nadir ÖZKILINÇ /Nadiroil Akaryakıt A.Ş Yön. Kur. Bşk.Orkun ÖZGENCİL/DCD Enerji Yön. Kur. Bşk.,Serhat YILDIZ/Mali Müşavir,Hayrettin GÜNDÜZ/Diş Doktoru, Ömer ÖZDEMIR/Ülke A.Ş. Genel Müdür,  Bekir SARI/Besa Elektrik A.Ş Yön. Kur. Bşk.,Av.Levent Erdoğan  katılacak.

Yarın akşam gerçekleşecek olan toplantıda Karamürsel Sanayiciler ve İş İnsanları Derneği KASİD in kurulması ve yapacağı çalışmalar ile çeşitli projelerin görüşüleceği bilgisine ulaşıldı.

 



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı