DEVA Partisi Karamürsel Kurucu İlçe Yönetiminin Tanıtım Toplantısı bugün saat.14.00 de Karamürsel Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleşti.

Tanıtım Toplantısına,  DEVA Partisi İstanbul İl Başkanı M.Gürol Ayan,Kocaeli İl Başkanı Adem Koç ve Yönetimi, Karamürsel İlçe Başkanı Hayrettin Karacaer ve Yönetimi,Siyasi Parti İlçe Başkanları,Sivil Toplum Örgütleri ile ilçe halkı katıldı.

Açılış konuşmasını yapan DEVA Partisi Karamürsel İlçe Başkanı Hayrettin Karacaer” DEVA PARTİSİ Karamürsel İlçe Yönetim Kurulu Tanıtım Programı ve Parti Binası açılış merasimine hepiniz hoş geldiniz.

Bildiğiniz üzere açılımı Demokrasi ve Atılım Partisi olan DEVA PARTİSİ 9 MART 2020 tarihinde Sn. Ali Babacan Başkanlığında Genel Merkez Kurucular Kurulu üyeleri ile birlikte resmi olarak kuruldu. Akabinde il ve ilçelerde öğütlenmeye başladı. Bu teşkilatmanın ayağı olan KOCAELİ İL başkanlığı ve yönetimi oluşturulduktan sonra İlçe teşkilatlanmaları çalışmaları İl Başkanımız S. Adem KOÇ bey ve Kocaeli İl yönetim kurulu üyeleri tarafından başlatıldı.

DEVA PARTİSİ resmi kuruluşu öncesi, parti kuruluş çalışmalarından biride Parti Gönüllüleri Başvuruları ve potansiyel üye başvurularını İnternet üzerinden almaktı.

Genel Merkezimize Karamürsel’den yapılan başvurular arasında Şahsım, şu an Karamürseli temsilen Kocaeli İl yöneticimiz olan Cüneyt Yücetepe, İlçe Yönetim kurulunda bulunan Harun Ok ve Kayhan Serbest arkadaşımız bu gönüllü başvuruların içerisinden gelen arkadaşlarımız. Bunu söylememdeki sebep; DEVA PARTİSİ belirli bir adamın, belirli bir kesimi temsil’i olmak için değil halkın temsili olmak için yola çıkmıştır, ve İnternet üzerinden başvuruları da değerlendirerek İl Başkanları ve yöneticileri, İlçe Başkanları ve yöneticileri olarak DEVA PARTİSİ çatısı altında ülkesine hizmet etmek isteyen gönüllüleri çatı altında toplamıştır.

İşte Kocaeli de ilçe teşkilatlanmalarında ilk olarak İl Başkanımız ve Kurucular Kurulu üyeleri ile yapılan görüşmelerde KOCAELİ’de  DEVA PARTİSİ Karamürsel ilçe başkanı olarak Kurucu Başkan olarak göreve layik görüldüm.

Tabiki İl Başkanımız ve Kurucular kurulu üyelerimiz tarafından DEVA PARTİ mizin tüzüğü gereği yapılanma talimatlarını aldıktan sonra Karamürsel İlçe yönetim kurulunu oluşturup, İl Başkanımız ve kurucular kurulunun onayı, Teşkliatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcımız S. Nihat Ergün Bey tarafından  26 Ağustos 2020 Tarihinde yönetim kurulu listemiz onaylanmıştır.

Neydi bu Parti Tüzüğümüzün talimatları ki bu talimatlar Türkiye nin artık beklentisi olan LİYAKAT SAHİBİ YÖNETİCİLER. %35 CİNSİYET KOTASI, % 25 GENÇ KOTASI, KADIN KOLLARI OLMAYACAK, GENÇLİK KOLLARI OLMAYACAK, ONLAR GÖVDEMİZİ OLUŞTURACAK biz onların kolları olacağız.

Bu doğrultuda bizler KARAMÜRSEL DEVA PARTİSİ İLÇE YÖNETİM KURULUNU 14 TE 5 kadın yönetici 4 arkadaşımızın yaş aralığı 25-30 arası ve yönetim kurulumuzun yaş ortalaması 35 olan, liyakat sahibi memleketleri için siyaset yapmak isteyen arkadaşları bir araya getirdik. Türkiye ye ve Karamürselimize hizmet için sizlerin huzuruna geldik.

Genel Başkanımız Sn. Ali Babacan bey’den alıntı alarak;

DAİMA BAŞIMIZ DİK, ALNIMIZ AK.

BİZ BU YOLA KORKUYLA DEĞİL CESARETLE YOLA ÇIKTIK.

BU HAREKETİN TEMELİNDE, KORKAKLIK VE ÜRKEKLİK YOKTUR.” Dedi.

BİZLERDE BU DUYGULARLA KARAMÜRSELİMİZE HİZMET İÇİN YOLA ÇIKTIK.

BİZLER BURDAYIZ SİZ NİYE BURDA DEĞİLSİNİZ?”  dedi.

DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç, Türkiye nin siyasi tarihine kısa özetleyerek DEVA Partisi olarak yapacakları çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Deva Partisi Karamürsel Kurucu İlçe Yönetimi tek tek sahneye çağrılarak biyografilerin okunması ile yetki belgeleri DEVA Partisi İstanbul İl Başkanı M.Gürol Ayan, Kocaeli İl Başkanı Adem Koç ve Karamürsel İlçe Başkanı Hayrettin Karacaer tarafından takdim edildi.

DEVA Partisi Karamürsel İlçe Yönetimi Şöyle,

1-     Hayrettin KARACAER – İnşaat Yüksek Mühendisi

İnşaat Yüksek Mühendisi

1971 yılı Karamürsel doğumlu. İlk ve ortaokul öğrenimini Karamürsel’de tamamladı. Lise eğitimini İzmit Endüstri Meslek Lisesi, Ön Lisansı 9 Eylül Üniversitesinde Makine Ressamlığı bölümünde tamamladı.

Askerlikten sonra Eczacıbaşı İpek kâğıt fabrikasında teknik ressam olarak çalıştıktan sonra 2004 tarihinde İngiltere Cambridge de Proje ofisinde AutoCAD teknisyeni olarak çalışma hayatına devam etti.

2010 senesinde Cambridge Anglia Ruskin Üniversitesinde İnşaat Mühendisliği lisans eğitimini yaptıktan sonra aynı üniversitede Yüksek lisansı’nı bitirdi.

2014 Senesinde ülkesine geri gelerek Karamürsel de Mühendislik hizmeti veren Kaptaner Proje ve İnşaat San. Tic. Ltd. Şti.’ni kurdu. Halen aynı şirket bünyesinde Proje, Taahhüt, Danışmanlık ve Müteahhitlik faaliyetlerini yürütüyor.

İyi derecede İngilizce bilmektedir.

2-İzzet Harun OK -  Elektrik Yüksek Mühendisi

1989 Karamürsel doğumludur. İlk, orta ve lise öğrenimini Karamürsel’ de tamamlamıştır.

2013 Yılında Kocaeli Üniversitesi Mühendislik Fakültesi, Elektrik Mühendisliğinden mezun olmuştur.

2019 yılında Kocaeli Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Elektrik Mühendisliği Ana bilim Dalında Yüksek Lisansını tamamlamıştır.

Mezuniyetinden sonra çeşitli firmalarda görev almış, şu anda savunma sanayine hizmet veren bir firmada Kıdemli Dizayn Mühendisi olarak çalışmaktadır.

İyi derecede İngilizce bilmektedir. 1yıldır evlidir.

3-Ecem GENÇ - Eczacı

1994 yılı Karamürsel doğumlu. İlk ve ortaokul öğrenimini Karamürsel’de tamamladı. Lise eğitimini  Yalova Şehit Osman Altınkuyu Anadolu lisesinde bitirdi. İstanbul Medipol Üniversitesi Eczacılık Fakültesinden Mezun oldu.

Eğitim sürecinde İngiltere Cambridge, Sonrası ABD New York’ta Yabancı dil eğitimi aldı.

1 yıl Stajyer eczacı olarak çalıştıktan sonra, 2020 Ocak ayından itibaren VM Medical Park hastanesi Eczanesinde Mesul Müdür olarak çalışmaktadır.

İyi derecede İngilizce bilmektedir.

 

4-Ceyhun YÜCETEPE - Mali Müşavir

1991 Karamürsel doğumludur.

İlk, orta ve lise öğrenimini Karamürsel’ de tamamlamıştır.

2014 Yılında Akdeniz Üniversitesi İktisadi idari bilimler fakültesi, İktisat bölümünden mezun oldu.

Mezuniyetinden sonra çeşitli firmalarda muhasebe ve mali işler sorumlusu olarak görev almış, şuanda aynı alanda özel bir Mali Müşavirlik Şirketinde çalışma hayatına devam etmektedir.

5-Gökhan ONAY - Arkeolog

1993 yılı Karamürsel doğumlu.

İlk ve ortaokul öğrenimini Karamürsel’de tamamladı.

2020 yılında Trakya Üniversitesi Edebiyat Fakültesi,  Arkeoloji Bölümünden mezun olmuştur.

Şu an KPSS sınavlarına hazırlıyor.

İyi derecede İngilizce bilmektedir.

6-Hamza KARADENİZ -  Gemi İnşaatı ve Gemi Makineleri Mühendisi

1989 Karamürsel doğumludur.

İlk, orta ve lise öğrenimini Karamürsel’ de tamamlamıştır.

2013 Yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Deniz Bilimleri Fakültesi, Gemi İnşaatı ve Gemi Makineleri Mühendisliğinden mezun olmuştur.

Çalışma hayatına Yalova’ da hizmet veren özel bir tersanede başlamış, departman yöneticisi olarak aynı iş yerinde çalışma hayatına devam etmektedir.

İyi derecede İngilizce bilmektedir.

7-Samet TETİK - Mali Müşavir

1991 Karamürsel doğumludur.

İlk, orta ve lise öğrenimini Karamürsel’ de tamamlamıştır.

2014 Yılında Adnan Menderes Üniversitesi İktisadi idari bilimler fakültesi, İktisat bölümünü bitirdi.

Mezuniyetinden sonra çeşitli firmalarda muhasebe ve mali işler sorumlusu olarak görev almıştır, mali müşavirlik stajını tamamlamıştır.

2018 yılı itibariyle kendi Mali müşavirlik şirketini kurmuş ve ticaret hayatına atılmıştır.

Bugün evleniyor.

8-Serkan VARUP -  Esnaf

1976 Karamürsel doğumludur.

İlk, orta ve lise öğrenimini Karamürsel’ de tamamlamıştır.

1998 yılı askerlik hizmetinin ardından ticaret hayatına atılmış şu an sahibi olduğu VRP Elektrik şirketi adı altında Elektrik taahhüt alanında ticaret hayatına devam etmektedir.

Evli ve iki çocuk babasıdır.

9-Özge İMAMOĞLU – Avukat

1989 Karamürsel doğumludur.

İlk, orta ve lise öğrenimini Karamürsel’de tamamlamıştır.

2012 yılında Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesindenden,2020 yılında da Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun olmuştur.

2012 yılından itibaren Kocaeli Barosuna Bağlı serbest avukatlık yapmaktadır.

2016ından itibaren evli olup bir çocuk beklemektedir.

10- Nihal SÖNMEZ – Bilgi İşlem Uzmanı

1979 yılında Şefaatli’ de doğdu.

İlk, orta ve lise eğitimini Karamürsel’de tamamladı.

2000 yılında Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik bölümünden mezun oldu.

2001-2005 yılları arasında Seramik ve Çini tasarımı alanında çalışmıştır.

2007 yılından bu yana Kocaeli Teknopark A.Ş. bünyesinde özel bir firmada Bilgi İşlem ve Teknoloji alanında çalışmaktadır.

Evli ve bir çocuk annesidir.

11-  Kayhan SERBEST – Esnaf

1975 Karamürsel Doğumlu.

İlk ve orta öğrenimini İstanbul’ da tamamladı, Karamürsel Endüstri Meslek Lisesi Torna Tesviye bölümünde lise eğitimini tamamladı.

Askerlik görevini tamamladıktan sonra çalışma hayatına Baba mesleği olan Şoförlük ile atıldı, Türkiye genelinde Turizm taşımacılığında çalıştı.

2010Yılından itibaren abisi ile ortak olduğu VİSKO LOVE Karamürsel olarak mobilya imalat ve satışı konusunda ticaret hayatını devam ediyor.

 12- Yasemin DALKIRAN DEMİRCİ -  Mali Müşavir

1984 Karamürsel doğumludur.

İlk, orta ve lise öğrenimini Karamürsel’ de tamamlamıştır.

2005 Yılında Uludağ Üniversitesi Yalova Meslek Yüksek Okulu, Muhasebe Bölümü daha sonra

2007 yılında Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi, İşletme Bölümünden mezun olmuştur.

Mezuniyetinden sonra çeşitli firmalarda muhasebe ve mali işler sorumlusu olarak görev almış, şuanda aynı alanda özel bir Mali Müşavirlik Bürosunda çalışma hayatına devam etmektedir.

Evli ve bir çocuk annesidir.

13- Sermet ÇETİN -  İşçi Sağlığı Ve İş Güvenliği Uzmanı

1978 Gölcük doğumludur.

İlk, orta ve lise öğrenimini Karamürsel’ de tamamlamıştır.

Kocaeli Üniversitesi Karamürsel Denizcilik Meslek Yüksek Okulunda ön lisans mezunu olarak tamamladı.

Çalışma hayatına Yalova’ da hizmet veren özel tersanelerde başlamış, ve şuanda özel bir tersanede İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Uzmanı olarak çalışma hayatına devam etmektedir.

Evli ve iki çocuk babasıdır.

14 -Aysun HARMANCI -  Halkla İlişkiler ve Tanıtım Uzmanı / Üniversite Öğrencisi

1981 Karamürsel doğumludur.

İlk, orta ve lise öğrenimini Karamürsel’ de tamamlamıştır.

2019 Yılında Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi, Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun olmuştur, aynı zamanda Eğitim Fakültesi Pedagojik Formasyon almıştır. 

Şuan itibariyle Kocaeli Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetiminde ve Anadolu Üniversitesi, Açık Öğretim Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünde öğrenciliği devam etmektedir.

15- Eyüp AYDIN -  ESNAF

1987 Karamürsel doğumludur.

İlk, orta ve lise öğrenimini Karamürsel’ de tamamlamıştır.

2010 yılı itibariyle ticaret hayatına atılmış ve iç dekorasyon alanında hizmet veren kendi firmasında ticaret hayatına devam etmektedir.

Evli ve bir çocuk babasıdır.

Karamürsel Belediyesi Kültür Merkezinde yapılan Yönetim Kurulu Tanıtım Toplantısının ardından 4 Temmuz Mahallesi Gazanfer Bilge Caddesi Yakamoz Çay Bahçesinin karşısında bulunan iş merkezinin 4.katındaki DEVA Partisinin İlçe Teşkilat Binasının açılış töreni yapıldı.

DEVA Partisinin Karamürsel İlçe Teşkilatının açılış kurdelesi DEVA Partisi İstanbul İl Başkanı M.Gürol Ayan, Kocaeli İl Başkanı Adem Koç ve Karamürsel İlçe Başkanı Hayrettin Karacaer tarafından kesildi.

 

 

 

 

 

 

 





 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı