Karamürselli İş Adamı Fatih Erbaş, Genel Merkezi İstanbul olan Derin Gayrimenkul A.Ş.nin Karamürsel e şubesini açacağı öğrenildi.

Karamürsel sevdalısı olan Fatih Erbaş yaklaşık 24 ay önce Karamürsel de ilk olarak Urstur Travel firmasını açmıştı.

Fatih Erbaş “Memleketim Karamürsel e Hizmet Etmekten Büyük Mutluluk Duyuyorum”

Kocaeli’de uzun yıllar sendika başkanlığını yapan ve yaptığı süre içerisinde Karamürsellilere sağlık, iş ve SGK konularında yardım elini uzatan Karamürsel’in sevilen ve sayılan ağar Abisi Yaşar Erbaş’ın oğlu Fatih Erbaş ta babasının izinden gidiyor.

Erbaş, Urstur Travel Turizm Firmasından sonra İstanbul da ki Derin Gayrimenkul A.Ş.nin şubesini Karamürsel e açmayı planladığı bilgisine ulaşıldı.

 Fatih Erbaş ın sahibi olduğu Derin Gayrimenkul A.Ş. nin Karamürsel e açacağı şubesine sorumlu olarak Yamak Ailesi’nden Kerem Yamak ı görevlendireceğini, tecrübeli ekip kurarak, Karamürsel ilçesinde arsa, arazi, ticari/ konut satışı, kiralanması, taahhüt, tadilat ve proje geliştirme alanlarında hizmet vereceği öğrenildi.

Gazetemiz olarak, Karamürsel e her zaman katkıda bulunan İş Adamı Fatih Erbaş a sahibi olduğu Derin Gayrimenkul A.Ş. nin Karamürsel e açacağı şubesinde başarılar ile birlikte bol kazançlar dileriz.



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı