Karamürsel in Valideköprü Köyü, şimdi ki adı ile Valideköprü Mahallesinde ikamet eden bayanlar, gazetemizin sahibi Ahmet Öz ü arayarak, Belediye Başkanı İsmail Yıldırım hakkında şikâyette bulundular.

Valideköprülü bayanlar” Karamürsel in merkezinde çocuklara ait oyun parkları ve bahçeleri bulunmaktadır. Valideköprü Mahallesine hiçbir zaman çocuk parkı ve bahçesi yapılmadı.

Karamürsel Belediye Başkanımız İsmail Yıldırım 4 seçim öncesi oy istemek üzere Valideköprü Mahallemize gelmiştir. 4 kere de mahalle sakinleri olarak başkanımızdan çocuklarımızın rahatça oynayabilmeleri için çocuk parkları yapmalarını istedik. İsmail Yıldırım başkanımız 4 kere de tamam çocuk parkı yapacağım demesine rağmen 17 yıldan beri yapmadı.

Valideköprü Mahallemize bir tane çocuk parkı bile yapılmadı.

Çocuklarımıza çocuk parklarını tanımaları için google görsel den çocuk parkı resimlerini gösteriyoruz ya da 18 kilometre uzaklıktaki Karamürsel merkeze indirip çocuklarımıza çocuk parklarını göstererek oynatıyoruz.”

Valideköprülü bayanlar “buradan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım a seslenmek istiyoruz. Karamürsel merkezde çok sayıda çocukların oyun oynayabilmeleri için çocuk parkları ve bahçeleri var.

 Valideköprü Mahallemizde bir tane bile yok. Belediye Başkanlığı seçim öncesinde 4 kere mahallemize gelerek oy istediğinde 4 kere de çocuk parkı yapmanı istedik.

Başkanımız İsmail Yıldırım 4 kere de yapacağım dedin ama 4 kere de yapmadın.

Karamürsel Belediye Başkanımız İsmail Yıldırım a şu soruyu sormak istiyoruz.

Valideköprü Mahallesindeki çocuklar çocuk değil mi?

Bizim çocukların Karamürsel merkezdeki çocuklardan neyi eksik?

Valideköprü Mahallesine neden çocuk parkı ve bahçesi yapmıyorsunuz? “ diyorlar.

 

 

 

 



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı