Karamürsel in 4 Temmuz Mahallesi Mürselpaşa Camiinin çevresinde bulunan çocuk parkında salıncak, kayakların kırık dökük olduğu, çocuk parkına ait zeminin köstebek yuvasından farkı olmadığına dair mahalle sakinlerinden gazetemizin ihbar hatlarına şikâyet ve resimler geldi.

Mahalle Sakinleri “ çocuklarımız mevcut olan çocuk parkında oynayamıyorlar. Salıncaklar ve kayaklar kırık, çocuk parkında sağlam bir şey yok. Çocuk parkının zemininin köstebek yuvasından hiçbir farkı yok. Adeta çocuk parkımız savaştan çıkmış atıl durumdadır. Karamürsel Belediyesinin yetkililerine sesleniyoruz. Belediye binasında sabahtan akşama kadar oturmayın. Dışarı çıkın. saha çalışması yapın. Halkın içine girin. Halkın sorunlarını dinleyin. Çevrenizi gözleyin. Kısacası Karamürsel halkına yerinde doğru hizmet verin. Halk olarak Karamürsel Belediyesinde görevli yetkililerin yüzünü özledik ve simalarını unuttuk. Sallabaşı al maaşı politikanızdan vazgeçin. İşinizin adam gibi yapın. Aldığınız maaşı hakkıyla helali yoldan alın” diyorlar.

Elçiye zeval olmazmış, bizlerde halkın sesi kulağı ve gözü olan gazeteciler olarak halktan gazetemize iletilen mesajları aynen kesintisiz ve sansürsüz yayınlıyoruz.

Sıra ve söz hakkı Karamürsel Belediyesinde…





 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı