Bitlis'in Ahlat ilçesinde, Anadolu'nun kapılarını sonuna kadar açan 1071 Malazgirt Zaferi'nin 949'uncu yıl dönümü etkinlikleri, '1071 Sultan Alparslan Ahlat Otağı'nda düzenlendi.

Cumhurbaşkanlığı himayelerinde Okçular Vakfı tarafından gerçekleştirilen yıl dönümü etkinliklerinde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi de kültür çadırı açtı. Büyükşehir çadırını Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan ziyaret etti.

Ziyarette Emine Erdoğan, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ni tarihe ve kültüre verdiği hassasiyetten dolayı tebrik etti. Ayrıca etkinlikler kapsamında Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Hereke Halısı takdim edildi.

Kocaeli’ye ait yöresel ve kültürel öğeleri yakından inceleyen Emine Erdoğan, İzmit in Pişmaniyesini tattıktan sonra Karamürsel Sepetini eline aldı. Karamürsel Sepetinin tarihi ile "beni ufak tefek gördünde Karamürsel Sepeti mi sandın?" sözünün nereden çıktığını öğrendi. Karamürsel Sepetini çok beğendiğini dile getirerek, yerel belediyeler ile yetkililerin tarihi Karamürsel Sepetine sahip çıkmaları yönünde tavsiye de bulundu.



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı