ABD'lerinde 32 yıldır yaşayan, birçok Türk ürününde öncülük yapan  özellikle Balık ihracatı ve kokoreç  üretimi gibi basta gıda sektöründe ve birçok üründe tecrübeli is adamımız Muhittin Bagrıyanık, Ülkemizde e- ticareti  kapsayan konvansiyonel ihracat  mevzuatı  dışında  bir mevzuatın  bulunmaması  elektronik  ihracat yapmak isteyen bütün firmaları olumsuz yönde etkilemektededir  diyerek, "tecrübelerimizle Türkiye’mize bir ilki yaşatmak istiyoruz" dedi. 

  ABD de ikamet eden Türk İşadamı Muhattin Bağrıyanık,yıllardır  planladığı projesini hayata geçirerek www.turkishdepot.com e ticaret platformunu kurdu. 

 ABD de ikamet eden Türk İşadamı Muhattin Bağrıyanık,” Birden fazla satış hizmet ve seçenekleriyle hem satıcıya  hem alıcıya direk hizmet sunan, satıcıyı müşteriye, alıcıya ise satıcıya  ulaştıran sistem kurduklarını ev hanımından, tarlada emekçisine kadar  ABD'lerine urun satmak isteyenlere ticaretlerini www.turkishdepot.com ile yaparak e- ihracatınızı  stratejik bir yol  haritası  ile doğru noktaya taşıyabilirsiniz,.

 Turkish Depot ile  satılması gereken ürünlerin % 100  yerli ürün ve Türk markaları olmasını ve  Satış yerinin sadece ABD'leri olduğunu bilmenizi isterim”

 Turkish Depot Türkiye ile Amerika Birleşik Devletleri arasındaki 100 milyar dolar dış ticaret hedefine e-ticaret platformuyla  katkı sağlamayı hedeflemektedir.

 Türkiye de  kurmuş olduğu güçlü ve tecrübeli kadrosuyla Turkish Depot CEO ve kurucu ortağı olan Doğukan Doğan  ile birlikte Muhittin Bagrıyanik Aralık ayında başlayan projesini  Eylül ayı  ortalarında tam manasıyla hayata geçirecek.

  Yeni iş  Birliği ve Yeni is modeli ile ilk uygulamasını her türlü deneyim, tecrübe güçlü kadrosuyla  yapacak olan Muhittin Bagrıyanık hükümetin destek  vermesi   halinde hedeflenen 100 milyar dolar  rakamının   ABD'lerindeki hacminin en az yarısını  mümkün olan en kısa zamanda  tek başına Turkish Depot olarak yapabileceklerini  vurguladı.

 

 ABD de ikamet eden Türk İşadamı Muhattin Bağrıyanık,”  Sorunlara çözüm odaklı bakan vizyon er ve proaktif kimliğe sahip yönetim anlayışı alanında uzman disiplinli enerjik ve kurumsal kimliği benimsemiş kadrosuyla hizmet anlayışı, Amerika ya satış yapma sansını ayağınıza getiren firma olarak satışlarınızda  siz sadece düşleyin biz  gerçekleştirelim. 

ABD pazarında başarılı olmak için  32 yıllık tecrübesi ile hazırlamış oldukları bir iş planıyla hareket etmek istiyoruz.  Amerikan pazarında; tanıtım, fuarlara katılım, markalaşma, birebir görüşmeler ve  kamu ve özel sektör çalışmalarıyla  birlikte ikili iş görüşmeleri (B2B- B2C-B2G-C2C-B2G) Ticaret gruplarının tamamıyla  Türkiyemizden ürününü satmak isteyen her kişiye platformanlarının  açık olduğunu  bildirmek istiyorum.

 Güçlü  ve umutlu Türkiye’miz için  e- ticarette farkındalığın farkında olduklarını üzerimize düşen deruhte  ettiğimiz misyonun farkındayız ve çalışmalarımızı  hız kesmeden devam edeceğiz”

  Sözlerine devam eden  Muhittin Bagrıyanık  bugün 64 yasındayım biz bu tecrübeleri laf  yaparak değil is yaparak kazandık bizimle birlikte laf değil iş yapmak isteyen her kişiyi ayrım yapmadan www.turkishdepot.com da  yanımızda görmek istiyoruz.”

Bağrıyanık,A.B.D. Tüketici sizi online satış platformlarında da görmek istiyor. Diyerek sözlerine  son verdi. 

 

 

 



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı